Charterrejser - se alle vores rejsemål

Sommer-rejsemål

Spanien

Mallorca

Egypten

Hurghada

Tunesien

Bulgarien

Vinter-rejsemål

Forenede Arabiske Emirater

Den Dominikanske Republik

Charterrejser til hele verden

Falk Lauritsen finder du et stort udvalg af charterrejser til hele verden. Vi har gode og sikre rejsemål, både i store dele af Sydeuropa bl.a. Grækenland, Tyrkiet og Spanien, tropiske himmelstrøg som bl.a. Thailand, Cuba og Den Dominikanske Republik og fantastiske ørkeneventyr i Dubai og Hurghada i Egypten. Nyheder på charterrejse programmet er i 2014 er fascinerende Montenegro, fremhævet som et "must-visit" rejsemål af både Lonely Planet og Turen går til og den græske perle Sivota, beliggende på det græske fastland. Vi er eksperter i at tilbyde dejlige charterrejser, med stor rejseglæde til en lille pris.

Vi går højt op i at tilbyde vores kunder den bedste service og højeste komfort på ferien. Vi kan blandt andet tilbyde 24-timers rejselederservice, så står der altid nogen klar til at hjælpe på charterrejsen, og du har mulighed for at krydre ferien med spændende oplevelser og udflugter i selskab med danske rejseledere, der kender kulturen og nærområdet på rejsemålet.

Leder du efter en billig charterrejse med både fly og hotel? Se vores store udvalg af rejsetilbud og afbudsrejser eller søg charterejsen frem via listen her på siden.

 

De 4 mest populære hoteller på vinterfavoritten Madeira:

Do Centro

Do Centro

Enkelt hotel centralt beliggende i Funchal

Læs mere
Fra 2.498 DKK
Bestil
The Lince Madeira

The Lince Madeira

Godt hotel centralt beliggende i Funchal

Læs mere
Fra 3.198 DKK
Bestil
VIDAMAR Resort Madeira

VIDAMAR Resort Madeira

Luksuriøst hotel i smukke omgivelser

Læs mere
Fra 5.063 DKK
Bestil
Four Views Monumental Lido

Four Views Monumental Lido

Skønt hotel centralt beliggende i Lido

Læs mere
Fra 3.348 DKK
Bestil