Charterrejser - se alle vores rejsemål

Sommer-rejsemål

Spanien

Mallorca

Egypten

Hurghada

Tunesien

Bulgarien

Vinter-rejsemål

Forenede Arabiske Emirater

Den Dominikanske Republik

Portugal

Jordan

Israel

Egypten

De 4 mest populære hoteller lige nu:

Platanias Mare

Platanias Mare

Stemningsfuldt feriekompleks med skøn strandbeliggenhed

Læs mere
Fra 2.348 DKK
Bestil
Akya

Akya

Godt lejlighedskompleks tæt ved Kleopatrastranden

Læs mere
Fra 2.498 DKK
Bestil
Club Big Blue

Club Big Blue

Børnevenligt lejlighedskompleks med All Inclusive

Læs mere
Fra 3.198 DKK
Bestil
Slovenska Plaza

Slovenska Plaza

Stort feriekompleks tæt ved stranden

Læs mere
Bestil

Falk Lauritsen har et stort udvalg af charterrejser til hele verden. Vi har spændende og hyggelige rejsemål, både i store dele af Sydeuropa bl.a. Grækenland, Tyrkiet og Spanien, tropiske himmelstrøg som bl.a. Thailand, Cuba og Den Dominikanske Republik og fantastiske ørkeneventyr i Jordan, Dubai og Hurghada i Egypten. Nyheder i 2014 er fascinerende Montenegro og den græske perle Sivota. Vi er eksperter i at tilbyde dejlige charterrejser, med stor rejseglæde til en lille pris.

Falk Lauritsen er i to år i træk blevet kåret til Danmarks bedste charterrejse-bureau, og det forpligter selvfølgelig. Vi går højt op i at tilbyde vores kunder den bedste service og højeste komfort på ferien. Vi kan blandt andet tilbyde 24-timers rejselederservice, så står der altid nogen klar til at hjælpe, og vi kan tilbyde spændende oplevelser og udflugter med danske rejseledere, der kender kulturen og nærområdet på rejsemålet.

Leder du efter en billig charterrejse med både fly og hotel? Se vores store udvalg af rejsetilbud og afbudsrejser eller søg charterejsen frem via listen her på siden.