Krydstogt Fra Gran Canaria Til Marokko

Krydstogt med MSC Armonia

Få det bedste af to verdener – oplev De Kanariske Øer fra søsiden, samtidig med at du nyder dejlige dage om bord på det flotte krydstogsskib MSC Armonia. Det milde klima og den varme vintersol, fantastisk natur , kulturelle og historiske seværdigheder, gør krydstogtet til De Kanariske Øer og Marokko, til et spændende og behageligt afbræk fra vinteren herhjemme.

Krydstogtspakke med direkte fly
Falk Lauritsen Rejser flyver direkte til Las Palmas på Gran Canaria fra København og Billund og kan kombineres med krydstogt på følgende datoer i 2014: 29/11, 13/12 og 27/12 og i 2015: 10/1, 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3 og 4/4.
Flytiderne er tilpasset sejlruten og krydstogtet kan kombineres med en ekstra uge på Gran Canaria.

Krydstogt Gran Canaria - Marokko
Afrejse i 2014: 29/11, 13/12 og 27/12
Afrejse i 2015: 10/1, 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3 og 4/4

Inkluderet:
Direktefly til Gran Canaria tur/retur.
En uges krydstogt med helpension, havneafgifter og skatter.
Dansktalende rejseleder på krydstogtet.

Børn under 2 år regnes som børn i ekstraseng og betaler ordinær ekstrasengspris 1.400 DKK på krydstogtet, i tillæg til afgift på flyet. Rederiet accepterer ikke børn under 6 måneder om bord. Kontakt Falk Lauritsen Rejser for bestilling, hvis du rejser med børn under 2 år.

Ikke inkluderet:
Transport lufthavn – skib tur/retur.
Drikkepenge/serviceafgift til personale om bord.
Drikkevarer om bord.
Udflugter i land.

Serviceafgift
En obligatorisk serviceafgift (”drikkepenge”) på 8,5 EUR pr. voksen, pr. dag og 4,25 EUR pr. barn 14-17 år, vil automatisk blive trukket på jeres konto om bord. Drikkepenge ud over dette forventes ikke.

Drikke om bord
Kaffe, te og juice til morgenmaden er inkluderet, og i buffet-restauranten er der en døgnåben station med kaffe/te og vand. Andre drikkevarer trækkes på jeres konto om bord.

I kan tilkøbe to drikkepakker – Allegrissimo og Allegrissimo Premium – som skal bestilles senest 40 dage før afrejse. Drikkepakkerne skal bestilles af alle som deler samme kahyt, og alle som ønsker at spise sammen. Pakkerne skal bestilles for hele krydstogtet, og kan ikke købes på daglig basis.

ALLEGRISSIMO: Voksne 1.330 DKK, børn 3-17 år 630 DKK
Allegrissimo for voksne
Restauranter og buffet: Et udvalg af vine i glas (hvide, røde, mousserende og rosé), sodavand og mineralvand i glas, fadøl.
Bar: Et udvalg af cocktails med og uden alkohol, sodavand, frugtjuice, aperitif, vin og mousserende vin på glas, fadøl, spiritus og likør. Specialkaffe, varm chokolade og te, samt is i vaffel eller bæger. Mærker og drinks der ikke er inkluderet, er markeret i bar-menuerne.

Allegrissimo for børn
Restauranter og buffet: Sodavand og mineralvand i glas.
Bar: Sodavand, mineralvand, frugtjuice, varme drikke, smoothies og milkshakes, samt is i vaffel eller bæger.

ALLEGRISSIMO PREMIUM: Voksne 2.310 DKK, børn 3-17 år 1.120 DK
Allegrissimo Premium for voksne
Restauranter og buffet: Et udvalg af vine i glas (hvide, røde, mousserende og rosé), sodavand og mineralvand i glas, fadøl samt øl på flaske.
Bar: Specialkaffe, varm chokolade og te, samt is i vaffel eller bæger. Alle drinks, bl.a. champagnecocktails, single malt whisky, førsteklasses brandy og finere cognac.
Kahyt: Drinks fra minibar og vand på flaske.

Allegrissimo Premium for børn
Ubegrænset med drikke fra barer (sodavand, energidrikke, frugtjuice, mineralvand, smoothies, milkshakes, alkoholfrie og varme drikke), alkoholfrie drikke samt snacks fra minibar og vand på flaske i kahytten.

Cruise Card
Ved indcheckningen får hver gæst et Cruise Card; et plastickort med magnetstribe, som anvendes som betalingsmiddel om bord på fartøjet for udflugter, drikkevarer, indkøb i barer, vaskeservice, kahytservice, frisør, skønhedsbehandlinger, indkøb i taxfreebutikker, fotografier og serviceafgift - dog ikke i kasinoet.

For at få et Cruise Card er passageren nødt til at betale et depositum enten med kontanter eller registrere sit kreditkort. Et beløb på ca. 250,- EUR indsættes på kortet som depositum ved ombordstigning. Overstiger indkøbene dette beløb under krydstogtet, sættes der løbende penge ind på kortet. Følgende betalingskort accepteres: Visa, Visa Electron, Mastercard, JBC og American Express. Dette kontantløse betalingssystem gælder om bord på alle fartøjer.

Passageroplysninger og spisetider
Pasnummer og fødselsdato på samtlige rejsende skal oplyses ved bestillingen eller sendes snarest mulig efter bestillingen til salg@falklauritsen.dk sammen med ønske om 1. eller 2. bordsætning for middag.

Information om bord og udflugter
Falk Lauritsen Rejser har ikke dansktalende rejseleder med på afgangene.

Vores repræsentant om bord på krydstogtet er fra vores søsterselskab Apollo, som har skandinavisktalende rejseleder på alle afgange, som afholder informationsmøde og har daglig træftid i receptionen. Udflugterne, der er i rederiets regi, er med lokale engelsktalende guider.

Reservér her

Klik på bestil-knappen og se priser