Paraiso Del Sol

Ældre hotel og bungalowskompleks med central beliggenhed

Paraiso del Sol er et godt ferievalg til jer, som vægter central beliggenhed højere end komfort. Komplekset består af flere bungalows i 2 plan, hvortil der er et mindre poolområde med separat børnepool, liggestole og parasoller i frit kan benytte samt håndklædeservice (mod betaling) og snackbar. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader i vintermånederne. Temperaturen kan dog falde få grader om aftenen og morgenen samt ved dårligt vejr. Hotel delen er beliggende på modsatte side af vejen og her finder I buffet-restaurant og snackbar, hvor der serveres kolde forfriskninger og lette retter samt reception med internethjørne desuden er der i kompleksets fællesområder trådløst internet (begge mod betaling).

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Vores gæsters vurdering

Rating for Paraiso Del Sol

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 400 m
Pool
Børnepool
Restaurant
Bar
Aircondition
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Beliggenhed

Lejlighederne har en central beliggenhed kun ca. 400 m fra centrum med restauranter og indkøbsmuligheder. Nærmeste strand ligger ca. 400 meter fra Paraiso del Sol. Trafik- og bystøj må påregnes, grundet den centrale beliggenhed.

Værelsestyper

Enkelt indrettede etværelses lejligheder med bad/toilet og kombineret stue/køkken med køleskab og kaffemaskine. Alle værelser har balkon eller terrasse. Brug af satellit tv og safeboks afregnes direkte med hotellet. Hårtørrer og ventilator kan lejes på hotellet. Lejlighederne kan fremstå slidte. I lejlighederne kan I bo op til tre personer.

Faciliteter

I komplekset kan I spille bordtennis og mod betaling kan I spille billard. Jævnlig aftenunderholdning på hoteldelen. Til de yngste børn er der en lille legeplads.

Pension

Der er ingen pension inkluderet i lejlighedsprisen, men der er mulighed for tilkøb af morgenmad og halvpension.

Reservér her

Klik på bestil-knappen og se priser

Fortsæt

Adresse og telefonnummer

Avenida V. Centenario 7
38660 Playa De las Americas
Tlf.: + 34 922 753 104