Rejser til Hurghada

  • Hurghada er:
  • Kongernes dal og pyramiderne
  • Solsikkert rejsemål
  • Det Røde Hav

I Hurghada er der livlige promenader, flotte, brede strande og farverige koralrev som hyldes af dykkerentusiaster over hele verden. Hurghada er hektiske basarer og moderne forretningsarkader og sjove ture ind i ørkenbaglandet med firehjulstrækker og kamel. Med otte daglige solskinstimer i snit om vinteren og 12 solskinstimer om sommeren er Hurghada et perfekt feriemål for gæster, der både vil have afslappende og solsikker badeferie og samtidig være tæt på smuk natur og kulturoplevelser ud over det sædvanlige.

Fakta om Hurghada

Tidsforskel

Ved ankomsten til Egypten skal uret stilles en time frem. To måneder om året, er der ingen tidsforskel mellem Egypten og Danmark.

Transfer

Fra lufthavnen og til de første hoteller i Hurghada er der ca. 20-60 minutters kørsel med bus.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 21°c
feb 22°c
mar 25°c
apr 29°c
maj 33°c
jun 35°c
jul 36°c
aug 36°c
sep 34°c
okt 31°c
nov 26°c
dec 22°c

Rejser med falk lauritsen 2018

Gode sparetip fra vores rejseledere i Hurghada, Egypten

  • Praj altid en taxa på gaden frem for dem, der holder foran hotellet. Aftal en pris på forhånd og vær endelig ikke bange for at prutte om prisen.
  • Tager man ind på Memsah eller Sheraton road, skal man prutte sig til en god pris, og gerne være ligeså snu, som de lokale sælgere. Man kan med fordel bevæge sig ind af de små sidegader, hvor man også finder souvenirbutikker, her kan man ofte få dem længere ned i prisen.
  • Bedste bud på en god middag - og prismæssigt fornuftig middag - er den nye marina, hvor man finder mange forskellige restauranter for enhver smag. Thai mad, gode bøffer, pizza, kamelsteak, egyptiske specialiteter som Kofta og falafel til gode priser. Hovedret samt drikkevarer koster omkring 80 EGP pr. person.   
  • Supermarkeder som Metro eller Abu Ashara er langt billigere med dagligvarer end de små supermarkeder tæt på hotellerne. Abu Ashara ligger på Sheraton road tæt ved Burger King og på gaden Memsah i New Hurghada tæt ved Steigenberger Aqua Magic. Metro findes på Sheraton road, og minder om det vi kender som Daglig Brugsen hjemme i Danmark. Solcreme og tandpasta er også langt billigere i disse supermarkeder end på de mange apoteker, der er rundt omkring. Supermarkederne har åben fra 11-23.