Rejser til Dubai

Dubai er:

  • • Lang weekend i Dubai
  • • Kombiner by- og strandliv
  • • Non-stop med prisbelønnede Emirates

Full service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Find rejser til Dubai, Mellemøstens svar på Miami – en metropol der opfylder alle dine drømme! Når du rejser til Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen. Dubai passer til alle: børnefamilier, ferie med vennen/veninden, singler, par, luksuselskere og rejsende på budget. Når du rejser til Dubai venter mad af førsteklasse, vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed! Og prikken over i’et – flyveturen til Dubai tager kun ca. 6 timer.

Rejser til Dubai - bliv inspireret her

Fakta om Dubai

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Valuta

Valutaen i Dubai er Arabiske dirham (AED).

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en middag er ca. 180 DKK pr. person. Alkohol er meget dyrt.

Transfer

Fra lufthavnen i Dubai til hotellerne tager det ca. 30-60 min. Tiden afhænger af trafiksituationen. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Dubai har fantastiske strande med krystalklart vand. Der er god plads på strandene. Det er forbudt at bade topløs. Samtlige pools har temperaturkontrol, hvilket indebærer at de altid har en behagelig temperatur.

Flere fakta
Oplev Burj Khalifa når du rejser til Dubai

Oplev Burj Khalifa når du rejser til Dubai