Rejser til Den Dominikanske Republik

  • Den Dominikanske Republik er:
  • Fantastiske sandstrande
  • Smukke koralrev
  • En gennemsnitstemperatur på 26 grader

Den Dominikanske Republik er smittende merengue-rytmer og lyden af blide bølger. Smukke koralrev og fisk i alle regnbuens farver. På Den Dominikanske Republik er der frodige skove og endeløse sandstrande med vajende palmer. Med ca. 1.200 kilometers kyststrækning og en gennemsnitstemperatur på 26 grader året rundt, er der mange gode grunde til at tage til Den Dominikanske Republik. Da Columbus lagde til ved øen i 1492 i sin søgen efter søvejen til Indien, kaldte han Den Dominikanske Republik for det skønneste land under solen. Døm selv.

Populære rejsemål, Den Dominikanske Republik

Fakta om Den Dominikanske Republik

Tidsforskel

Til Den Dominikanske Republik er tidsforskellen fra Danmark minus 5 timer, når der i Danmark er vintertid.
Ved sommertid er forskellen minus 6 timer. Altså skal uret stilles 5 eller 6 timer tilbage ved ankomsten til Den Dominikanske Republik.

Valuta

Det er en god idé at medbringe amerikanske dollars, som kan veksle på flere af hotellerne eller på vekslekontorer. Danske kroner kan ikke veksles på Den Dominikanske Republik. De større betalingskort kan benyttes på næsten alle hoteller, restauranter og i en del butikker. Der forefindes kontantautomater i nærheden af de fleste hoteller.

Flere fakta

Rejser med falk lauritsen 2018