Rejser til Korfu

Korfu er:

  • • Dyk i det krystalklare hav
  • • En græsk smuk perle

Full service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Korfu er en af de grønneste øer i det græske ø-hav. Her kan man nyde dejlige strande, golf og dykning, men samtidig blive fascineret af den venetianske kultur, som præger øen - ikke mindst i den smukke bykerne i Korfu by. Velkommen!

Fakta om Korfu

Restauranter

Middag med græsk salat og moussaka på taverne koster ca. 120 DKK. En øl ca. 15 DKK.

Transfer

Til Nissaki fra lufthavnen tager det ca. 40 min. og til Dassia ca. 30 min. Til Agios Gordis, Agios Georgios og Glyfada tager det ca. 45 min. Til hotellerne i Sidari tager det ca. 1-1,5 time fra lufthavnen. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Korfu har mange badestrande, f.eks. Glyfada, Agios Gordis og Agios Georgios på vestkysten med brede, fine sandstrande og krystalklart vand. Paleokastritsa med spændende grotter og sand- og rullestensstrande. Ved Korfu by ligger Mon-Repo stranden der er en sand/stenstrand. Gouvia og Dassia på østkysten har stenstrande med sandbund. I Sidari i nord er der dejlige bugter, sandstensklipper samt en fin sandstrand.

Flere fakta

Rejser med falk lauritsen 2018