Vores rejsemål, Korfu

byer sorteret efter

Rejs til populære Sidari på Korfu til sommer. I Sidari findes noget for enhver smag mange restauranter, barer, strandliv og et hektisk natteliv. Her keder du dig aldrig.

Læs mere om Sidari

Tag væk fra hverdagen med vores børnevenlige rejser til Agios Georgios. Her finder du en af Korfus fineste strande og området er perfekt til skøn afslapning.

Læs mere om Agios Georgios

Agios Gordis er en hyggelig badeby på Korfus vestkyst, tværs over øen fra Korfu by. Her venter smukke sandstrande med fantastisk vand og førsteklasses hoteller.

Læs mere om Agios Gordis

Dassia & Kontokali er et populært område på Korfu. Her få du en ferie med gode muligheder for at kombinere strand, shopping, forlystelser og udflugter.

Læs mere om Dassia & Kontokali

Du skal rejse til Korfu by, hvis du længes efter en varieret ferie med romantisk stemning og mange indtryk. Her er der kulturhistorie, shopping, restauranter og charmerende stræder - du trives garanteret.

Læs mere om Korfu By

Perama er den perfekte by for en stille og skøn ferie! På den gode strand der er kantet af hyggelige hoteller, kan du virkelig slappe af og tage dagen som den kommer.

Læs mere om Perama