Rejser til Sivota

  • Sivota er:
  • Unikke ø-laguner
  • Det ægte Grækenland
  • Strande med krystalklart vand

Når du rejser til Sivota bliver du budt på hyggelige, lokale taverner, lækre strande med krystalklart vand og dette kombineret med beliggenheden tæt på Albanien og den populære ferieø Korfu, gør Sivota til et nyt spændende feriemål på det græske fastland.

Fakta om Sivota

Tidsforskel

Ved ankomst til Sivota skal uret stilles en time frem.

Transfer

Fra lufthavnen og til de første hoteller i Sivota er der ca. 1 time og 30 minutters kørsel med bus.

Strande

Badebyens Sivotas største aktiv er naturligvis de gode strande med det glasklare vand og de smukke sandbunde, der ligger både i selve byen og i udkanten af byområdet. Strandene Zavia og Zeri er børnevenlige og flankeret af lægivende oliventræer, mens stranden Agia Paraskevi (ca. 7 km. fra Sivota) har udsigt til en af de mange, smukke frodige øer ud for kysten i Sivota. Det er også en god idé at stikke til søs med båd eller vandtaxa og gå på opdagelse langs de fine ubeboede øer, hvor der er diskrete badebugter og skjulte grotter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c

Rejser med falk lauritsen 2018

Gode sparetip fra vores rejseledere i Sivota, Grækenland

  • Køb friskbagt brød hos bageren hver morgen. Et halvt friskbagt franskbrød købes for 0,90 cent! Hos bageren kan man købe friskbagte boller/sandwichbrød til at tage med på en tur ud i det fri, evt. en sejltur. Der er mange penge at spare, hvis man selv smører sin madpakke, i stedet for at købe den færdigsmurt.
  • Sving forbi supermarkedet, hvor der fås frisk skåret pålæg og ost, til billigere penge end hvis det købes i færdigskårede pakker! Her finder I også en masse frisk frugt. Andre steder hvor I kan finde frisk frugt, særligt citrusfrugter, er ved at køre en tur ud i landskabet, og find steder, hvor de store appelsinlunde er, her kan der købes posevis af dejlig friskplukkede appelsiner til ingen penge. 5 kg til omkring 2 euro – Fantastisk til friskpresset juice!   
  • Restauranten vi har Informationsmødet på hedder ”Areti” – hyggelig sted med familiær service, maden ligger ca. 20-30% under priserne på restauranterne midt på havnepromenaden – hertil får Falk Lauritsen Rejsers gæster 10% rabat.