Skiathos

  • • Mamma Mia blev indspillet her
  • • Hyggelige restauranter

Full service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Skiathos er en frodig ø med over 60 strande at vælge imellem! Her findes alt lige fra lange, velbesøgte strande til små hemmelige bugter. Der er en god chance for, at du finder dit eget favoritsted.

Fakta om Skiathos

Restauranter

En 2-retters middag uden drikkevarer koster ca. 150 kr.

Transfer

Fra Skiathos lufthavn til vores hoteller i Skiathos by og Megali Ammos tager det ca. 10 min.,til Vasilias og Achladies ca. 15 min., til Agia Paraskevi og Platanias ca. 20 min. og til Koukounaries ca. 30 min. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande

På Skiathos er der mange strande og badebugter at vælge imellem. Mange af de fine sandstrande ligger langs sydkysten, f.eks. Koukounaries. I nord finder man den fine rullestensstrand, Lalaria, som man kommer til med båd, samt fredfyldte sandstrande, som man kommer til med bil eller scooter. I udkanten af Skiathos by ligger den velbesøgte strand, Megali Ammos, med vandsportsaktiviteter og taverner. I Achladies findes også en sandstrand.

Flere fakta

Rejser med falk lauritsen 2018