Rejser til Brac

  • • Kroatiens 3. største ø
  • • Smuk natur

Full service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Brač er den tredje største ø i den kroatiske skærgård. Her kan man slappe af og nyde den smukke natur og de dejlige strande. De fleste af vores hoteller ligger i byen Bol, tæt på en af de bedste strande ved Adriaterhavet - Zlatni Rat.

Populære byer, Brac

Fakta om Brac

Beregnet flyvetid fra København

Ca. 2,5 timer.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 180 DKK pr. person. En øl koster ca. 15 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen til havnen i Split ca. 45 minutter, derefter katamaran til Supetar, ca. 20 minutter eller ca. 1 time med færge. Derefter bus i 10 minutter til hotellerne i Supetar og 45 minutter til hotellerne i Bol. Ventetid forekommer i Splits havn, fra 20 min og op til 4 timer. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Den bedste strand hedder Zlatni Rat og er en rullestensstrand, beliggende i Bol. Der findes charmerende badebugter rundt om hele Bracs kyst, blandt andre Borak og Potocine, der lokker windsurfere, dykkere og småbådssejlere til.

Flere fakta

Rejser med falk lauritsen 2018