Rejser til Makarska Riviera

Makarska Riviera er:

  • • Makarska Riviera er en uforglemmelig oplevelse
  • • Mindre end 3 timers flyvetur

Full service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

At rejse til Makarska Riviera er en uforglemmelig oplevelse. Den dramatiske kystlinie hvor turkisblåt hav møder imponerende klipper, er et imponerende syn. Her mødes du af indbydende strande, og kan både slappe af med sol og vand og tage på interessante udflugter i smukke omgivelser. Tag smagsløgene med på en rejse, og nyd de lokale lækkerier fra hyggelige restauranter beliggende lige ved havet.

Populære byer, Makarska Riviera

Fakta om Makarska Riviera

Beregnet flyvetid fra København

Ca. 2 timer og 55 min til Split.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 125 DKK og en øl ca. 10 DKK.

Transfer

Transfer fra lufthavnen i Split til første hotel i Makarska er ca. 1 time og 30 min., til Tucepi 1 time og 45 min. og til Podgora ca. 2 timer. Bemærk at transfertiden kan blive længere i højsæsonen, hvor trafikken er intensiv. Rejseleder fra Apollo er normalt ikke med på transferen.

Strande

Strandene på Makarska Riviera har krystalklart, turkist vand og er meget rene. Alle strande er rullestensstrande, og det kan være en god ide at tage badesko med. Parasoller og solstole kan lejes af private udlejere på strandene. Alle vores rejsemål har strandpromenader hvor der findes restauranter og caféer.

Flere fakta

Rejser med falk lauritsen 2018