Fakta om Makarska Riviera

Beregnet flyvetid fra København:

Ca. 2 timer og 55 min til Split.

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 125 DKK og en øl ca. 10 DKK.

Transfer:

Transfer fra lufthavnen i Split til første hotel i Makarska er ca. 1 time og 30 min., til Tucepi 1 time og 45 min. og til Podgora ca. 2 timer. Bemærk at transfertiden kan blive længere i højsæsonen, hvor trafikken er intensiv. Rejseleder fra Apollo er normalt ikke med på transferen.

Strande:

Strandene på Makarska Riviera har krystalklart, turkist vand og er meget rene. Alle strande er rullestensstrande, og det kan være en god ide at tage badesko med. Parasoller og solstole kan lejes af private udlejere på strandene. Alle vores rejsemål har strandpromenader hvor der findes restauranter og caféer.

Forlystelser:

Makarska har et relativt godt forlystelsesliv med flere barer og diskoteker. Tucepi og Podgora har flere barer langs strandpromenaden. På de større hoteller er der ofte aftenaktiviteter. Udendørsservering.

Transport:

Gode busforbindelser mellem de forskellige byer, på nogle tidspunkter af døgnet. Flere afgange i højsæsonen. Godt udbud af taxier, som tager betaling pr. passager.

Sport:

Der findes forskellige sportsaktiviteter på hotellerne. Gode muligheder for at spille tennis. Desuden vandsport, bowling, fodbold, m.m.

Betalingsmuligheder:

Kreditkort kan anvendes som betalingsmiddel i mange butikker og restauranter. Hæveautomater findes på apollos feriesteder.

Areal og befolkning:

Makarska har ca. 15.000 indbyggere, Podgora har ca. 2.900 indbyggere, og Tucepi har ca. 1.770 indbyggere.