Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

  • • Mange vandsportsfaciliteter
  • • Romantisk og afslappende

Full service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Hvis du kan lide sol og strand og trænger til at slappe af, er Costa Calma det perfekte sted for dig. Stranden er ca. 30 kilometer lang og følger Jandiahalvøen helt ned mod sydspidsen. Du rejser til Tarajalejo for at koble af og bo godt. Playa Barca ligger ved en af øens smukkeste strande og er ligesom Costa Calma et paradis for stranddyrkeren!

Fakta om Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Beregnet flyvetid fra København

Ca. 5,5 timer.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til Tarajalejo tager det ca. 1 time, til Costa Calma ca. 1,5 time og til Playa Barca ca. 1 time og 45 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Medbringer du specialbagage såsom cykel, surfudstyr, dykkerudstyr eller golfbag kan du forudbestille plads på transferbussen for 250 kr. Ellers betales 35€ direkte ved ankomsten.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske urørt strand.

Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra stranden.

Bemærk at det ikke er usædvanligt, at man soler og bader nøgen på strandene i Costa Calma.

Flere fakta

Rejser med falk lauritsen 2018