Rejser til La Gomera

  • La Gomera er:
  • Dejlige sandstrande
  • Frodige urskove
  • Spændende historie

La Gomera er stejle kløfter, blomstrende dale, snørklede landeveje, duftende laurbærtræer, farverige landsbyer og frodige urskove. På La Gomera er der masser af gode strande med fint, sort sand og gode bølger at boltre sig i. For mange er La Gomera fortsat ukendt land, men øen har for længst indskrevet sig i verdenshistorien. Det var for eksempel på La Gomera, at Christopher Columbus provianterede, inden han tog på sine dristige togter over Atlanten for at finde bagvejen til Indien.

Fakta om La Gomera

Transfer

Flyet  lander i Tenerifes lufthavn. I lufthavnen på Tenerife vil vores rejseledere tage imod jer og sørge for transport til færgen, samt udlevere færgebillet til La Gomera. Transport til havnen i Los Cristianos er ca. 25 min.  Færge til San Sebastian, ca. 1 time, og derfra bus til hotellet, ca. 1,5 time.  Færgen sejler 3 gange om dagen, lange ventetider kan derfor forekomme. Overnatning på Tenerife kan forekomme på både ud-  og hjemrejse.

Vær opmærksom på at pasnummer skal oplyses til myndighederne og til færgeselskabet på Tenerife inden afrejse til La Gomera. Vi skal derfor bede jer fremsende pasnumre på alle rejsedeltagere på mail til [email protected] Husk samtidig at påføre jeres bookingnummer.

Strande

La Gomera huser talrige skønne strande, hvis sand er sort - om ikke som kul - så som vulkanaske. De bedste strande på La Gomera ligger på den sydlige del af øen, hvor man passende også finder feriebyen Valle Gran Rey.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c

Rejser med falk lauritsen 2018