Fakta om La Gomera

Transfer:

Flyet  lander i Tenerifes lufthavn. I lufthavnen på Tenerife vil vores rejseledere tage imod jer og sørge for transport til færgen, samt udlevere færgebillet til La Gomera. Transport til havnen i Los Cristianos er ca. 25 min.  Færge til San Sebastian, ca. 1 time, og derfra bus til hotellet, ca. 1,5 time.  Færgen sejler 3 gange om dagen, lange ventetider kan derfor forekomme. Overnatning på Tenerife kan forekomme på både ud-  og hjemrejse.

Vær opmærksom på at pasnummer skal oplyses til myndighederne og til færgeselskabet på Tenerife inden afrejse til La Gomera. Vi skal derfor bede jer fremsende pasnumre på alle rejsedeltagere på mail til [email protected] Husk samtidig at påføre jeres bookingnummer.

Strande:

La Gomera huser talrige skønne strande, hvis sand er sort - om ikke som kul - så som vulkanaske. De bedste strande på La Gomera ligger på den sydlige del af øen, hvor man passende også finder feriebyen Valle Gran Rey.

Transport:

Det er nemt at komme omkring på La Gomera, både med de lokale busser eller med taxa, som er relativt billigt. Vi forslår dog, at I lejer bil, da det giver den bedste mulighed for, at komme rundt og opleve hele La Gomera.

Værd at vide:

Få mere information om La Gomera på TGT.dk eller UM.dk