Fakta om Puerto De Sóller

Beregnet flyvetid fra København:

Ca. 3 timer.

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 175 DKK . En øl koster ca. 22 DKK.

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller i Puerto de Sóller ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

I Puerto de Sóller er der to små sandstrande

Forlystelser:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf er forlystelses metropolerne på Mallorca med et stort utbud af restauranter, natklubber, diskoteker og barer. De øvrige rejsemål er mere stille og rolige, men her findes også en del restauranter og et nok så hektisk forlystelsesliv for de der ønsker det.

Transport:

Godt og udviklet bus rutenet over hele øen, mange taxier og udlejningsbiler.

Sport:

Mallorca har mange tilbud for den sportsintresserede. Stort udbud af vandsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Desuden tennis, golf, ridning, cykling og vandring.

Betalingsmuligheder:

Accepteres i stor udstrækning. Hæveautomater findes i Palma og på de større turiststeder.

Værd at vide:

Ekstra bagage som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst.

Telefonnummer står på billetten.

Er det en stor tranferbuss (kommer an på antal gæster) til Puerto de Sóller så kan bussen ikke køre helt ned i byen, da her er for smalt. Rejsende må da stige af bussen ved det første hotel og derefter tage en taxi til hotellet. Da der ikke altid medfølger en Apollo-guide i bussen må gæster selv lægge ud for taxien, der tilbagebetales direkte på træfpunkt eller på den første træffetid på hotellet.