Fakta om Side

Valuta:

Tyrkiske lire.
I begrænset omfang accepteres kreditkort som betalingsmiddel. I Side findes hæveautomat, hvor man kan hæve både tyrkiske lira og Euro.

Shopping:

I Side er shopping i basarer og butikker en fornøjelse i sig selv. Gør et fund blandt tyrkiske tæpper, lædervarer, messing og porcelæn.

Transfer:

Fra lufthavnen i Antalya til vores hoteller i Side tager det ca. 1 time og 15 min. med bus.
Fra lufthavnen i Gazipasa til vores hoteller i Side tager det ca. 2 timer og 15 min. med bus.

Strande:

På hver side af Side by finder i en dejlig og lang sandstrand. Den vestlige strand i Side er lavvandet med finkornet sand og den østlige strand i Side har grovere sand og til tider høje bølger. Solstole og parasoller kan lejes.

Transport:

Der kører mange minibusser (dolmus), og det er en billig måde at komme rundt på. Desuden er der taxaer og gode busforbindelser til de øvrige dele af landet. Bil og scooter kan lejes.

Sport:

Flere steder i Side er der mulighed for at spille tennis (mod betaling) og ved strandene er der diverse vandsportsaktiviteter som parasailing, jetski og vandski.

Værd at vide:

Omkring den 18. juni 2015 begynder den muslimske hellige fastemåned Ramadan. I denne periode kan der være mere roligt, og mange butikker holder lukket. Desuden kan I opleve, at servicen er mere langsom.

Areal og befolkning:

Indbyggertallet i Side øges til ca. 12.000 i højsæsonen.