Sunny Beach

Her er hyggelige taverner, lange, gyldne sandstrande, et festligt natteliv og museumssamlinger med arvestykker fra den græske oldtid. Med sin beliggenhed ved den solsikre Sortehavskyst er Sunny Beach og de omkringliggende landsbyer blevet en af de mest populære sommerferiedestinationer i det sydøstlige Europa.

Fakta om Sunny Beach

Tidsforskel

Ved ankomst skal du stille uret en time frem.

Transfer

Fra lufthavnen og til de første hoteller er der ca. 30 minutters kørsel med bus.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 5°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 14°c
maj 19°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 17°c
nov 11°c
dec 7°c
Læs mere om vejret

Rejseledere Bulgarien, Nessebar og Sunny Beach

Gode sparetip fra vores rejseledere i Sunny Beach, Bulgarien

  • Spis et sted hvor der sidder mange lokale, maden er bedre og billigere der. Det kræver dog at man ikke følger hovedgaden, men går ind i de små gader.
  • Aftal altid en pris inden du sætter sig ind i taxaen - skal man køre i taxa i Sunny Beach koster en taxa ca. 10 leva. Fra Sunny Beach til Nessebar koster det omkring 15-20 leva.
  • På basaren kan man som regel forhandle priserne 30 procent ned.
  • Flere restauranter giver rabat til Falk Lauritsen Rejsers gæster, f.eks. Perla, en mindre restaurant midt i Gamle Nessebar med udsigt over Sortehavet. Rigtig gode lokale retter og en hyggelig stemning, hvor den gamle byggestil tager gæsterne med tilbage i tiden.
  • Søg desuden mod steder, hvor de lokale spiser. Man finder restauranterne lettes ved hovedvejen på vej ud af Sunny Beach mod Elenite.